Farmacias Moreno Murillo Cornellá y Hospitalet estuvo presente en ésta fantástica campaña: Posa’t la gorra!

 

Una iniciativa de Port Aventura y Munich , en la que éste último ha diseñado esta gorra especialmente para éste evento en solidaridad con el cancer infantil.

 

Aquí os dejamos unas palabras sobre ésta campaña:

 

Què és?

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que hem fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que duem a terme . Amb la campanya volem aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les families i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

La gorra cada any també ens vol recordar que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot, i també per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que els agrada fer.

Aquest any celebrem la 15a edició a PortAventura Park!

Enguany s’ha bolcat especialment en l’esdeveniment i que ens farà gaudir plegats d’una jornada especial on s’unirà la diversió, la solidaritat i el compromís vers els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

El disseny de la gorra d’aquest any ha anat a càrrec de la marca esportiva MUNICH, que ha creat una gorra juvenil i colorista que ja està sent un èxit!!

Guardeu-vos aquest dia a l’agenda i veniu a PortAventura Park el dissabte 10 de juny a participar dels tallers, activitats i gaudir amb les actuacions que us faran recordar les 14 edicions celebrades i on, un any més, tenim preparades diferents sorpreses!

Us hi esperem a tots!

Información procedente de Posat la Gorra, aqui os dejamos el link:

https://posatlagorra.org/portaventura/

Farmacias Moreno Murillo, tus farmacias de confianza
https://farmaciamorenomurillo.com/

posat la gorra posat la gorra2 posat la gorra3